Τα προϊόντα αποστέλλονται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη μέρα εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα.

Τα μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες έως 100,00€ είναι 5,00€ και για παραγγελίες από 100,00€ και άνω είναι δωρεάν. Οι αποστολές για μικρά αντικείμενα πραγματοποιούνται με ACS COURIER. Για μεγάλα δέματα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία μέχρι το πλησιέστερο πρακτορείο της περιοχής σας.

Με την αποστολή λαμβάνετε ηλεκτρονικό μήνυμα με τον αριθμό αποστολής, προκειμένου να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας από την ιστοσελίδα της ACS Courier.

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως και Παρασκευή 9:00-17:00 .

Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα μας χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί βλέποντας στην αναφορά εξέλιξης παραγγελίας ότι βρίσκεται στο στάδιο “Επεξεργασίας” και έχοντας επιλέξει κατά την υποβολή της παραγγελίας τρόπο αποστολής “Παραλαβή από το κατάστημα”.

Η Αντικαταβολή έχει σταθερό κόστος 2.5 ευρώ.Με την αποστολή λαμβάνετε ηλεκτρονικό μήνυμα με τον αριθμό αποστολής προκειμένου να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας από την ιστοσελίδα της ACS Courier..

Στη χρέωση για την αποστολή με πρακτορείο μεταφορών δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό ή χρέωση της κάρτας μέσα από το σύστημα!